Din pasiune pentru incaltaminte a luat nastere magazinul nostru online ShoesBoutique

Am inceput timid in 2017 cu putina experienta si mult curaj si incredere!

Astazi colaboram cu peste 10 fabrici de incaltaminte din Turcia si Spania care produc incaltamintea special dupa cererile si design-ul dorit de noi!

Stiai ca.....?🤔

👠 Pantofii ShoesBoutique sunt realizati manual, iar fiecare componenta este asamblata in parte. Astfel, productia de încaltâminte reprezintã un proces complex care se caracterizeazà prin diferite metode de îmbinare.

📏 Un produs handmade nu se poate compara cu unul realizat printr-un procedeu tehnologizat, de serie. In practicà, realizarea unui pantof presupune multe etape: tiparul, croirea pielii (decuparea dupà tipar); prelucrarea bucatilor croite, cusutul (unde de obicei este nevoie de douã persoane - una se ocupa de subtiat pielea, îndoit, montat etc., ¡ar cealaltà de cusut); ultima etapa este talpuitul (unde se trage pe calapod fata realizatà, cu bombeu si cu staif, se monteaza talpa si sa se finiseaza pantoful). Asadar, acesta are nevoie de timpul lui de uscare, dacà îti doresti sà fie un produs finit de calitate la superlativ.

Ne dorim sa va bucurati de Experienta de a purta un pantof realizat special pentru dumneavoastrà, pe dimensiunile piciorului si cu personalizare proprie.

☎ Iti oferim consultanta pentru a alege cea mai buna varianta de incaltaminte pentru tine.