ShoesBoutique va pune la dispozitie urmatoarele optiuni in caz ca nu sunteti multumit/a de produsul primit!

1: Schimb de marime 

    Schimbul de marime se realizeaza atunci cand marimea incaltamintei nu vi se potriveste si doriti acelasi produs la schimb dar alta marime! Pentru schimb trebuie sa ne anuntati pe watsapp la numarul 0727718668 sau pe chat facebook sau instagram "shoesboutique266". Dupa ce ati finalizat cererea de schimb o sa trimitem un colet cu marimea dorita de dv, iar cand va ajunge coletul dv il dati la schimb pe celalalt primit initial!

2: Schimb de produs

    Schimbul de produs se realizeaza cand dv doriti sa schimbati produsul primit cu un alt produs! Puteti face asta cu orice produs aflat pe stoc din magazinul nostru! Diferenta de pret o sa fie calculata dupa ce faceti cererea de schimb! 

3: Returul de produs

   In cazul in care din orice motiv doriti sa dati retur produsul primit de la noi trebuie sa completai imprimati si completati  formularul de retur

Termenul de returnare este de maxim 30 zile de la data primirii coletului!

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare

    Dupa ce ati completat formularul il introduceti in colet si pregatiti coletul - coletul trebuie sa fie ambalat foarte bine pentru a nu se deteriora in timpul transportului

    In colet trebuie sa aveti o foaie care sa contina: Formularul de retur si Produsul in aceeasi conditie cum a fost livrat catre dv fara urme de purtare! In cazul care cutia a fost deteriorata de la transport va rugam sa ii ambalati in alta cutie pentru a nu se deteriora in urma transportui!

    Apoi faceti comanda de curier la orice firma de curierat (NU Posta Romana) -Dv trebuie sa achitati costul transportului! Nu puneti coletul cu ramburs (suma se va transfera in cont)

   

*Atentie: Se returneaza doar suma aferenta produsului nu si a transportului initial!

                 Daca ati beneficiat de transport gratuit si returnand o pereche sau mai multe, suma ramasa este sub limita de transport gratuit, costul transportului initial de 21 lei se va scade din suma de rambursat in momentul rambursarii

   

  Conform prevederii OUG 34/2014  „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.”  Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.           

*Atentie : Produsul dat la schimb sau retur trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ati primit fara urme de folosinta sau uzura, ambalat foarte bine intr-o cutie de carton iar cutia invelita cu folie pentru a nu se deteriora!

Banii se returneaza in maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului de retur!


 Adresa la care se va trimite coletul in caz de retur:

ShoesBoutique

Gladiolei 25 Pantelimon Ilfov, 077145

0727718668