Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului ShoesBoutique.ro -Magazinul tau de incaltaminte (shoesboutique.ro).

Site-ul ShoesBoutique.ro -Magazinul tau de incaltaminte (shoesboutique.ro) este operat de societatea Sc Eurom Shoes Online srl, cu sediul in Ilfov, Pantelimon, Aleea Gladiolei 25 inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/5896/2021 SI CUI 44965518. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului ShoesBoutique.ro -Magazinul tau de incaltaminte (shoesboutique.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.


Produsele vandute sunt cele afisate pe site-ul oficial www.shoesboutique.ro, de asemenea preturile si stocul sunt actualizate in fiecare minut prin urmare produsele prezentate pe retelele de socializare precum Facebook, Instagram sau TikTok pe pagina principala nu reprezinta o garantie de pret sau de prezenta in stoc!

De asemenea va anuntam ca produsele prezentate in poze pot avea mici modificari de nuanta datorate de ecranul dv sau de aparatul foto cu care s-a efectuat poza!

Produsele noastre fiind fabricate la comanda de furnizori externi pot avea mici diferente de la lot la lot din pricina aprovizionarii cu materiale a furnizorului insa diferentele ar fi minore!

Confidentialitate

ShoesBoutique respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei;ShoesBoutique  nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.shoesboutique.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date . Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru printr-o cerere scrisa trimisa prin e-mail la adresa contact@Shoesboutique.ro. ShoesBoutique  nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si ShoesBoutique.ro -Magazinul tau de incaltaminte (shoesboutique.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul ShoesBoutique.ro -Magazinul tau de incaltaminte (shoesboutique.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. ShoesBoutique.ro -Magazinul tau de incaltaminte (shoesboutique.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului ShoesBoutique.ro -Magazinul tau de incaltaminte (shoesboutique.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii ShoesBoutique.ro -Magazinul tau de incaltaminte (shoesboutique.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul ShoesBoutique.ro -Magazinul tau de incaltaminte (shoesboutique.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului ShoesBoutique.ro -Magazinul tau de incaltaminte (shoesboutique.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@shoesboutique.ro


GARANTIA PRODUSELOR


Prin garanţia oferită nu se aduce atingere drepturilor consumatorilor prevăzute de Legea nr. 449/2003 şi OG nr. 21/1992.


Condiţii şi norme de garanţie:


a. Constatarea deficienţelor, a naturii şi cauzelor acestora se face de reprezentantul vânzătorului, de la punctul de lucru de unde a fost achiziţionat produsul.

Remedierea deficienţelor constatate, înlocuirea produselor pentru care repararea acestora nu este posibilă, respectiv restituirea contravalorii produselor achiziţionate în situaţia în care măsurile de reparare sau înlocuire nu sunt posibile (în ordinea menţionată) se efectuează de către unitatea vânzătoare. 

b.   Garanţia îşi pierde valabilitatea în caz de:

 - folosirea/utilizarea/instalarea incorectă/defectuoasă/neconformă cu instrucţiunile de folosire/utilizare/întreţinere livrate împreună cu produsul;

 - folosirea pe drumuri cu noroi, zapada in exces, sau drumuri acoperite cu sare!

 - folosire abuzivă - se consideră folosire abuzivă şi schimbarea destinaţiei produsului

 - în cazul intervenţiilor neautorizate;

 - In cazul produselor cu Pietre sau strasuri aplicate prin lipire nu ne asumam raspunderea in cazul pierderii, desprinderii, pietrelor sau a altor elemente de decor atasate incaltamintei! Garantia in cazul acestor produse se aplica doar inainte de purtare ( daca sunt deteriorate de la transport)

c. La solicitarea remedierilor produsului în termenul de garanţie se prezintă:

 -Factura primita pe email in momentul efectuarii comenzii!

Pierderea Facturii sau a bonului de la curier generează pierderea garanţiei.

d. La solicitarea acordării garanţiei, produsul trebuie sa fie prezentat împreună cu toate accesoriile acestuia şi, în măsura în care este posibil, în ambalajul original (fără a fi o condiţie obligatorie).

Remedierea deficienţelor conform certificatului de garanţie şi legislaţiei în vigoare se realizează în termen de 15 zile de la constatarea acestora de către reprezentantul vânzătorului.

Garanţia se asigură în conformitate Legea nr. 499/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, cu modificările şi completările ulterioare, şi Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, cu modificările şi completările ulterioare.


*** Cheltuielile de transport pentru produs catre ShoesBoutique si inapoi, dupa remedierea defectului sau schimbarea produsului, sunt suportate exclusiv de client!