Imi trebuia o rochie pentru un eveniment si am ales rochia Alma Blue! La acest pret nu ma asteptam la cine stie ce ma gandeam ca o port odata si asta e daca e buna ca marime! Surpriza! Marimea a fost ok, materialul de super calitate (un fel de stofa foarte placuta care se muleaza pe corp) si cred ca am purtat-o de 3 ori vara asta! Va multumesc!

geanina mihai

Am fost ajutata sa ridic produsul direct de la depozit, care era aproape de mine (in Pantelimon Ilfov), deci in avantajul meu. Colegele care m-au ghidat in acest proces au fost foarte intelegatoare si comanda a decurs fara nici o problema. Multumesc de ajutor si mult succes in continuare!

Elena Mihalache

Sunt foarte mulțumită , revin cu drag. ❤️Produsele au fost conform așteptărilor, livrarea mai rapidă decât mă așteptam

Lupu Ioana

Personalul mi-a oferit cu amabilitate toate informațiile despre produsele de interes. Pantofii transparenti Star sunt superbi si foarte bine lucrati seamana 95% cu originali de la amina care costa cateva mii de euro! Pe scurt - personal foarte amabil, produse de calitate, livrare rapidă

Dragan Elena

Au fost extraordinari cu plasarea și livrarea comenzii (în două zile deja mă bucuram de produsele primite, împachetate cu foarte foarte multă grijă). Superbe servicii, de produse nici nu se pune problema, îi recomand cu dragă inimă.

Denisa Balas

M-a impresionat in mod deosebit faptul ca ati livrat ce-ati promis: produsele comandate de mine nu erau in stoc, dar au venit asa cum ati spus ca or sa vina, m-ati tinut la curent cu statusul comenzii, iar atunci cind mi-am primit pachetul totul a fost impecabil! Multumesc frumos si...ne mai vedem

Adina Vaida

Promptitudine, seriozitate, produsele comandate sunt conform așteptărilor, de calitate, frumos lucrate. Și cel mai important , pozele reflecta realitatea. Felicitări!

Dana toma

Seriozitate si promptitudine. Cele comandate sint de foarte buna calitate, ambalate corespunzator au ajuns in perfecta stare.

enache denisa

Am comandat mai multe produse din diverse categorii (rochie trening incaltaminte) și tot ce am primit a fost super calitativ si chiar mai faine in realitate decât ma asteptam, ce vreau sa spun de fapt este ca pozele de pe site sunt realiste si pana acum nu am fost dezamăgită. Recomand

raluca alba

Un magazin pe sufletul meu cu produse minunate care sunt exact ca in pozele de pe site. RECOMAND

ionescu bianca

Produse de calitate și frumoase. Vă mulțumesc!

radoi Iulia

După lungi căutări am descoperit cadoul perfect pentru fata mea. Comanda a fost recepționată rapid, termenul de livrare în conformitate cu cel transmis prin e-mail. Mulțumesc frumos. Voi reveni la cumpărături 😊

Lucia Badulescu

Am luat o rochie serena rosie! Culoarea e un rosu corai superb toata lumea m-a intrebat de unde am luat-o la nunta unde am fost cu ea! Materialul de calitate! merita toti banii!

Ioana geamgiu

Am comandat o pereche de sandale cu perle! Sunt superbe si foarte comode! Le-am purtat la un eveniment toata noaptea fara a fi nevoie sa ma schimb cu ceva mai lejer! Multumesc!

Anca Popa